Coronavirus Update

30 september 2020

Naar aanleiding van de nieuwe corona maatregelen als gevolg van het stijgend aantal besmettingen, gelden er vanaf dinsdagavond 29 september 18.00 uur een aantal nieuwe maatregelen.

In het kort gaat het om de volgende regels die tot nader order van toepassing zijn:

• De horeca van Sportcentrum Oudenrijn is voor een periode van minimaal 3 weken gesloten (in elk geval t/m 20 oktober)
  • Je mag niet meer consumeren in de horeca of openbare ruimtes van OTC/Sportcentrum Oudenrijn, behalve tijdens het uitoefenen van je sportactiviteit
  • Wachten in Sportcentrum Oudenrijn of rondom de OTC tennisbanen (bijv. op je kind die aan het trainen is) is niet meer toegestaan
  • Er is geen publiek meer toegestaan

Vrij spelen en tennistraining

Vrij spelen en trainen is gewoon mogelijk. Reserveer vooraf online een baan via de KNLTB ClubApp, kom kort voor het geplande tijdstip naar de baan en verlaat het park direct na afloop. Dit geldt ook voor trainingen. Het is niet toegestaan dat spelers op het park blijven hangen, of dat ouders bij trainingen van hun kinderen komen kijken. BTA zal hierover ook een mail naar alle lessers sturen.

Competitie

Thuisspelende teams ontvangen de tegenstanders 10 minuten voor aanvang van de speeldag en kunnen na de ploeguitwisseling direct de baan op. Na afloop van de laatste wedstrijd verlaat iedereen zo snel mogelijk het park. De kleedkamers en toiletten zijn open.

Voor jeugdteams t/m 17 jaar geldt dat jeugdcoördinatoren, wedstrijdplanners en ouders die moeten rijden naar uitwedstrijden onderdeel uit maken van het begeleidende team. Dat is toegestaan. Toeschouwers, zoals opa en oma, broertjes en zusjes zijn niet toegestaan.

Het hele bericht van de KNLTB omtrent al deze regels, kun je HIER lezen.

Namens het bestuur van OTC en Sportcentrum Oudenrijn verzoeken wij jullie om je te houden aan deze regels.

Sportieve groet,

Bestuur OTC