KNLTB stelt voorjaarscompetitie uit naar juni

30 maart 2021


Door de verlenging van de lockdown tot in elk geval 20 april en de onzekerheid daarna heeft de KNLTB besloten dat de voorjaarscompetitie voor zowel jeugd als volwassenen uitgesteld wordt tot begin juni (week 22). 

Een volledige competitie is dan niet mogelijk maar een competitie met minder speeldagen kan dan nog wel worden georganiseerd. Op 13 april staat een nieuwe persconferentie van het kabinet gepland. Dan besluit de KNLTB wat er mogelijk is, of er een start van de competitie in week 22 is en hoeveel speeldagen dan haalbaar zijn zodat er ook nog toernooien gespeeld kunnen worden.

Mocht een start begin juni toch nog niet mogelijk zijn, dan zal de Voorjaarscompetitie niet plaatsvinden en zetten ze in op een KNLTB Competitie in het najaar. Het volledige nieuwsbericht van de KNLTB lees je hier.

Indien jij met jouw team niet wil deelnemen aan deze competitie in juni, dan dient de captain dit voor woensdag 7 april kenbaar te maken middels een mail naar onze VCL Senda Kroes op [email protected] Jeugdteams dienen contact op te nemen met Igor Willemsen.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 666 4686

Sportcentrum Oudenrijn

Europaweg 48
3451 HG Vleuten