OTC Dubbel & Go

22 april 2021

De wekelijkse labelavond waarbij elke speelronde andere dubbelduo's gemaakt worden, mag nog niet maar we mogen wel dubbelen! Daarom organiseren we in de meivakantie de OTC Dubbel & Go.

Ideaal om ook eens tegen andere leden te spelen en ze te leren kennen, dus schrijf je met je dubbelmaatje in voor een of meerdere Dubbel & Go avonden.

Alle combinaties zijn mogelijk dus DD, HD, GD door/tegen elkaar. Jullie worden ingedeeld op speelsterkte/niveau en de baan wordt gereserveerd voor jullie. Er zijn 2 speelrondes waarin je ingedeeld kan worden. Ballen regelen jullie zelf en je komt kort van tevoren en na de partij verlaat je het park weer. Uiteraard gelden de overige coronaregels op het park ook nog... maar dat zal de pret niet drukken.

• Wie: OTC senior leden (m.u.v. daluren)
  • Data: 3, 4, 5, 6 of 7 mei
  • Tijd: 19.15-20.30 of 20.30-21.45
  • Inschrijven doe je uiterlijk 28 april via: [email protected]  Geef in je mail aan wie het dubbelduo is (beide namen & mailadressen graag), welke dag en/of dagen jullie mee willen doen en welke speelsterkte/niveau jullie hebben. Uiterlijk 1 mei krijgt iedereen de indeling per mail. Let op, schrijf op tijd in want vol=vol.

Heb je vragen, mail dan ook even!

[email protected].nl