OTC Herfst Nieuwsbrief

20 oktober 2019

Algemeen Clubnieuws

ALV

Noteer 18 november alvast in je agenda. Dan organiseert het OTC bestuur de Algemene Leden Vergadering. Starttijd is 20.00 uur en locatie is Sportcentrum Oudenrijn. Meer informatie over de ALV, zoals de agendapunten volgt binnenkort per mail! Heb je nu al prangende vragen, mail dan naar [email protected]

Afhangen banen

Voor alle leden is het verplicht om een tennisbaan af te hangen als er vrij getennist wordt. Vriendelijk doch dringend verzoeken wij je om altijd een tennisbaan af te hangen, ook als het niet druk is. Waarom? Zo meten wij de baandrukte en voorkomen we illegaal gebruik van onze banen door mensen die geen lid zijn van OTC of bijvoorbeeld alleen betalen voor een daglidmaatschap. Wil je een introducé meenemen, dat kan! Meld je dan even bij de bar voor een introducé-pasje. Regels hierover zijn te vinden op de website.

Vegen& sproeien banen

Zodra de nachtvorst ingaat zullen de sproeislangen worden opgeborgen om bevriezing van de sproei-installatie te voorkomen. Tot die tijd is het verplicht om de banen te sproeien voor gebruik als deze droog zijn. Dit voorkomt niet alleen blessures maar komt de kwaliteit van tennissen ten goede en de banen slijten hierdoor minder snel. Ook het vegen van de banen na afloop van het tennissen is verplicht om deze redenen. Zorg er dan ook voor dat je de hele baan (ja ook buiten de lijnen) goed veegt. Zo blijft het gravel optimaal verdeeld.

Competities

De KNLTB najaarscompetitie loopt inmiddels richting het einde. Er is nog 1 officiele speeldag te gaan voor de teams en daarna zijn er nog diverse teams die door het regenachtige weer 1 of meerdere keren moeten inhalen. Aan alle competitiespelers, veel succes komende week/weken!

Voor de niet competitiespelende leden betekent het inhalen van competitiedagen dat er komende weken op vrijdagavond, zaterdag en/of zondag minder banen beschikbaar kunnen zijn voor vrij spelen. De teams die thuis nog moeten inhalen spelen hun partijen op gereserveerde banen. Overige banen zijn dan wel af te hangen via het afhangbord.

Voorjaarscompetitie 2020

met het einde van de najaarscompetitie in zicht zal onze VCL de KNLTB voorjaarscompetitie 2020 ook gaan voorbereiden. Zodra de inschrijving opent, worden alle leden hierover geinformeerd per mail. Wil je alvast wat meer weten over het spelen van competities, kijk dan eens op de KNLTB competitie pagina.

Labelavond OTC seniorleden

De wekelijkse labelavond gaat binnenkort weer gewijzigd worden van avond. In november, december en januari zal de 'winter'labelavond op vrijdagavond plaatsvinden.

Snert toernooi

Het beroemde en befaamde OTC snerttoernooi plannen we binnenkort! Na heel wat jaren dit georganiseerd te hebben, hebben Silvia & John het stokje overgedragen aan een nieuw groepje vrijwilligers. Meer informatie volgt zsm.

Overig tennisnieuws

Winter toernooien

Ook in de winterperiode van oktober t/m maart worden er toernooien georganiseerd door diverse verenigingen. De Winter Toernooi kalender van de KNLTB kun je hier vinden.

Winter toernooi kalender Utrecht

OTC facebook

Volg je OTC al via facebook? Erg handig als je een tennismaatje zoekt, mee wilt doen aan competities, en op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes binnen de club of tennisland.

Veel tennisplezier de komende periode!

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen