OTC Zomeravond Dubbels

14 juli 2020

Op 4 woensdagavonden organiseren we de OTC Zomeravond Dubbels. Je schrijft per speeldag in als duo en wordt ingedeeld in een van de 2 speelrondes die 60 minuten duren.

Kortom een leuke wedstrijd van 60 minuten tegen 2 andere OTC leden. Alle combinaties zijn mogelijk dus heer/heer, dame/dame, heer/dame en de indeling wordt ook gemixt. De indeling is op speelsterkte/tennisniveau dus gegarandeerd leuke/leerzame wedstrijdjes. Ook voor beginners!

• Wanneer? 29 juli, 5 augustus, 12 augustus en 19 augustus
  • Wie? OTC seniorleden vanaf 18 jaar (m.u.v. daluren leden)
  • Kosten? Gratis, een blik goede ballen verzorg je zelf.

Inschrijven Zomeravond Dubbels

Om alles in goede banen te leiden, dien je je in te schrijven. De indeling per avond wordt van tevoren bekend gemaakt en dan is er ook een baan voor jullie gereserveerd. Je bepaalt dus zelf met je dubbelpartner voor hoeveel avonden je inschrijft. Je kunt ook per speelavond met een andere dubbelpartner inschrijven.

Om in te schrijven stuur je uiterlijk 1 week voor de datum een email naar [email protected]. Vermeld in deze mail duidelijk voor welke datum je inschrijft en wie je dubbelpartner is op die datum. Vermeld tevens van beide voor & achternaam, bondsnummer en emailadres.

Er zijn 4 banen per speelavond gereserveerd voor de zomerdubbels en er zijn 2 speelrondes. Er is dus plek voor maximaal 8 dubbelpartijen per avond (32 spelers dus), schrijf dus op tijd in want vol=vol.

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen