Wekelijkse OTC labelavond

01 mei 2019

Wil je meer leden leren kennen? Doe dan eens mee met de OTC labelavond.
Elke week is er een labelavond voor OTC senioren leden (vanaf 17+, m.u.v. daluren leden).  We rouleren elke 3 maanden van avond zodat zoveel mogelijk verschillende leden mee kunnen doen.

• Mei / juni / juli 2019: donderdagavond
  • Aug / sept / okt 2019: woensdagavond
  • Nov / dec 2019: vrijdagavond
Tijdstip
  • wekelijks vanaf 20.00 uur op baan 5 & 6 (met uitzondering van de avonden waarop toernooien zijn zoals het Oudenrijn Open Toernooi, Clubkampioenschappen, UTK, etc)
Hoe werkt de labelavond?
Rond 20.00 uur meld je je bij baan 5 & 6 (of je ziet wel iemand met het gele ballenmandje in het sportcentrum bij de bar). Eerst wordt er ingespeeld en rond 20.10/20.15 uur wordt de eerste ronde gelabeld. Je levert dan je spelerspas is en de labelavond begeleider of een van de deelnemers maakt dubbelspel duo's. Daarna wordt er elk half uur een ronde opnieuw gelabeld en je speelt dan weer met en tegen andere OTC leden. Er wordt altijd geprobeerd om zoveel mogelijk mensen met hetzelfde niveau bij elkaar te zetten zodat je spannende/leuke wedstrijdjes speelt. Ervaring leert dat vooral leden met speelsterkte 7, 8 en 9 aanwezig zijn.
De labelavond staat open voor alle OTC leden vanaf 17 jaar (met uitzondering van daluren leden). Je bepaalt zelf hoeveel rondjes je mee doet maar een rondje starten betekent ook afmaken (anders stel je je mede-labelaars teleur).

Zien we je snel een keer bij de label?