Activiteiten junior leden

Met de activiteitencommissie organiseren we gedurende het jaar diverse activiteiten voor onze junior leden. Hieronder vind je een kort overzicht met omschrijving van de activiteit. De activiteiten worden altijd aangekondigd via de maandelijkse OTC Nieuwsbrief of via een speciale emailing over de activiteit.

Openingstoernooi Junioren
Aan het begin van het nieuwe tennisseizoen (meestal eind maart of begin april) organiseren we het OTC openingstoernooi voor junior leden. Deelnemers worden ingedeeld in poules op basis van het Tenniskids concept en spelen verdeeld over de dag of middag een aantal enkel of dubbelwedstrijdjes.

Jeugd competities
Zodra je begint met tennissen dan kun je ook mee gaan doen met de KNLTB competities. Op zondag wordt de Tenniskids World Tour georganiseerd voor kinderen die in Rood of Oranje tennissen. Voor de oudere jeugd is er de Tenniskids Groene competitie en op zondag hebben we de Gele competities t/m 12, t/m 14 en t/m 17 jaar.

Clubkampioenschappen Junioren
Doe mee en wordt de beste Junior van de club! Elk jaar organiseren we de clubkampioenschappen Junioren. Ook hier delen we de deelnemers in in poules volgens het Tenniskids concept.

Slottoernooi
Aan het eind van het zomerseizoen organiseren we het slottoernooi. Je kunt dan weer gezellig wat wedstrijdjes spelen tegen je clubgenootjes.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 666 4686

Sportcentrum Oudenrijn

Europaweg 48
3451 HG Vleuten

KVK-nummer

30202181