Najaarscompetitie

Inschrijven KNLTB Najaarscompetitie 2019

Lees s.v.p. deze informatie even door voordat je naar het inschrijfformulier gaat.

OTC leden kunnen zich tot en met 13 juni aanmelden voor de KNLTB najaarscompetitie.

Na 13 juni zal de VCL de teams definitief samenstellen en aanmelden bij de KNLTB. Hierna zal de indeling van de teams gecommuniceerd worden met de captains. Naar verwachting zal de KNLTB medio augustus de poules bekendmaken en dan weet je wanneer je uit of thuis speelt.

Algemene competitie informatie

• Aanvangstijden van wedstrijddagen zijn uiterlijk 8 dagen vooraf bekend.
  • De najaarscompetitie (volwassenen) bestaat uit 7 speeldagen vanaf de 2e week september
  • Aanvang van de wedstrijden is tussen 9:00 en 16:30 uur (volwassen competities)
  • Tenniskids Rood / Oranje competitie heeft 5 speeldagen. Informatie kun je vinden via de tenniskids website.

Inschrijfformulier 17+/35+/Open Competities (volwassenen)

Aanmelden kan per team (uitsluitend door de captain), individueel (dan proberen wij je in een team te plaatsen waar plek is) of als reserve (dan kun je door teams benaderd worden om in te vallen).

Inschrijfformulier Jeugd Competities

Jeugdleden kunnen zich individueel opgeven via het formulier. Bij de opmerkingen kun je gewenste teamgenoten vermelden.

Informatie KNLTB najaarscompetitie

De KNLTB Najaarscompetitie start ieder jaar begin september en loopt tot en met eind oktober.

De Najaarscompetitie wordt steeds populairder, want er worden steeds meer teams ingeschreven. In 2018 deden er maar liefst 17.543 teams mee, waarvan 15.278 teams aan de Najaarscompetitie Landelijk, 592 teams aan 8&9 Tennis, 1673 jeugdteams aan de Groene Najaarscompetitie en 2378 jeugdteams aan de Kia World Tour. Dat zijn in totaal ruim 900 teams meer dan in 2017.

OTC doet ook mee aan de KNLTB Najaarscompetitie, zowel voor jeugd als senioren en op vrijdagavond, zaterdag en zondag.

Meer informatie over de najaarscompetitie kun je vinden op de KNLTB website