KNLTB Voorjaarscompetitie

Inschrijven KNLTB voorjaarscompetitie 2020

Lees s.v.p. deze informatie even door voordat je naar het inschrijfformulier gaat!

OTC leden kunnen zich tot en met 15 december 2019 aanmelden voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2020.

Na 15 december zal de VCL de teams definitief samenstellen en aanmelden bij de KNLTB. Hierna zal de indeling van de teams gecommuniceerd worden met de captains. Naar verwachting zal de KNLTB medio maart de poules bekendmaken en dan weet je wanneer je uit of thuis speelt.

Inschrijfformulier KNLTB VJC 2020 'volwassenen'

Jeugdleden die in Rood, Oranje, Groen of Geel competitie willen spelen kunnen zich aanmelden via de Tenniskids Competitie pagina.

Algemene informatie KNLTB Voorjaarscompetitie

De KNLTB Voorjaarscompetitie telt in het totaal 7 speeldagen en start begin april en loopt tot begin juni.

De speeldagen 2020 kun je hier vinden.

OTC speelt met diverse heren, dames, mix en jeugdteams mee aan de vrijdagavond, zaterdag en zondag competitie. Voor elk niveau tennisser is er een competitie waar aan mee gedaan kan worden.

Kan of wil je niet elk weekend voorjaarscompetitie spelen, dan kun je je opgeven als reserve. Het komt zeer regelmatig voor dat teams een invaller zoeken voor een competitiedag.

Voor meer informatie over de KNLTB Voorjaarscompetitie kun je naar de KNLTB website.

Contact met de VCL

Heb je vragen over de competitie, neem dan contact op met de Verenigings Competitie Leider (VCL). Dit is Senda Kroes en je kunt haar bereiken via [email protected]