Activiteiten senior leden

Met de activiteitencommissie organiseren we gedurende het jaar diverse activiteiten voor onze senior leden (17+). Hieronder vind je een kort overzicht met omschrijving van de activiteit. De activiteiten worden altijd aangekondigd via de maandelijkse OTC Nieuwsbrief of via een speciale emailing over de activiteit.

Openingstoernooi
Aan het begin van het nieuwe tennisseizoen (meestal eind maart of begin april) organiseren we het OTC openingstoernooi voor leden en introducees. Deelnemers worden ingedeeld in poules en spelen verdeeld over de dag of middag een aantal dubbel en/of mixwedstrijdjes. De indeling is zoveel mogelijk op speelsterkte/niveau.

Oudenrijn Open Toernooi `
Het Oudenrijn Open toernooi is een officieel KNLTB open toernooi. Hieraan kunnen zowel leden als niet-leden deelnemen, zolang ze maar lid zijn van de KNLTB. Het toernooi duurt 9 dagen (van zaterdag tot en met de zondag erop). Inschrijven kan voor de HE, DE, HD, DD, GD op Actuele Rating en HE, DE 35+ op Actuele Rating

OTC Zomeravond & Herfstavond Dubbels

Nieuw sinds zomer 2020 zijn de Zomeravond Dubbels voor OTC senior leden (muv daluren). Op een aantal woensdagavonden in de zomervakantie hebben we deze activiteit georganiseerd. Op basis van de inschrijvingen zijn de dubbelduo's ingedeeld op speelsterkte en hebben ze per speelavond een wedstrijd van 60 minuten gespeeld. Tijdens de Herfst Dubbels zullen we de wedstrijdtijd verlengen naar 90 minuten.

Wintercup
De wintercup is inmiddels een traditie bij OTC. Al jaren een van de meest succesvolle activiteiten voor onze senior leden. Van november tot en met maart wordt je ingedeeld in poules op speelsterkte en speel je een aantal wedstrijden van 90 minuten. Met natuurlijk finales eind maart waarbij we de wintercup winnaars huldigen. 

Toss / Labelavond - voor leden met speelsterkte 7, 8 of 9
Per 3 maanden wisselt de labelavond van speelavond en speelsterkte. Alle senior leden vanaf 17 jaar kunnen meedoen (muv daluren leden). 

Hoe werkt de labelavond?
Rond 20.00 uur meld je je bij de baan (of je ziet wel iemand met het gele ballenmandje in het sportcentrum bij de bar). Eerst wordt er ingespeeld en rond 20.10/20.15 uur wordt de eerste ronde gelabeld. Je levert dan je spelerspas in en de label begeleider of een van de deelnemers maakt dubbelspel duo's. Daarna wordt er elk half uur een ronde opnieuw gelabeld en je speelt dan weer met en tegen andere OTC leden. Er wordt altijd geprobeerd om zoveel mogelijk mensen met hetzelfde niveau bij elkaar te zetten zodat je spannende/leuke wedstrijdjes speelt. De labelavond staat open voor alle leden vanaf 17 jaar (met uitzondering van daluren leden). Je bepaalt zelf hoeveel rondjes je meedoet, maar een rondje starten betekent ook afmaken (anders stel je je mede labelaars teleur).

Clubkampioenschappen (17+)
Elk jaar kun je meestrijden om een van de titels OTC Clubkampioen. Onderdelen zijn HE, DE, HD, DD en GD en allen worden ingedeeld op actuele rating. Daarnaast is er speciaal voor de nieuwe leden een HE, DE Rookies (speelsterkte 9 op je pas).

OTC Snert Toernooi in de hal 
In de winterperiode organiseren we het beroemde snert toernooi in de hal van sportcentrum Oudenrijn. Ook hier wordt je zoveel mogelijk op speelsterkte ingedeeld en speel je verdeeld over de avond 3 dubbel/mix wedstrijden in verschillende samenstelling. Aan het eind van de avond huldigen we de winnaars per poule en de lucky loser van het toernooi gaat naar huis met het 'snert-pakket'. Het snert toernooi is open voor alle senior leden incl. daluren leden.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 666 4686

Sportcentrum Oudenrijn

Europaweg 48
3451 HG Vleuten

KVK-nummer

30202181